Een perfecte woning kan niet
zonder perfecte akoestiek
Skip links

Akoestiek luisteren in het Akoestisch Kenniscentrum

Het Akoestisch Kenniscentrum

Het Akoestisch Kenniscentrum in Rosmalen biedt u de mogelijkheid om in afzonderlijke ruimtes vrijwel alle naadloze akoestische oplossingen die op de markt zijn te beluisteren. Naast alle naadloze akoestische oplossingen zijn en ook nog alternatieve akoestische oplossingen om de ruimteakoestiek aangenaam te maken.

De akoestische plafondsystemen zijn elk gemonteerd in een afzonderlijke, maar gelijkwaardige ruimtes. Hierdoor zijn ze objectief met elkaar te vergelijken in kwaliteit, absorptievermogen, afwerking en montage constructie.

Het verschil beluisteren van akoestiek is essentieel voor het maken van een onderbouwde keuze om wel of geen akoestiek toe te passen. Een aangenaam akoestisch klimaat geeft rust en is een vereiste om van uw woning te kunnen genieten. Laat u merkonafhankelijk adviseren op het gebied van akoestiek.

Kom akoestiek luisteren in het Akoestisch Kenniscentrum in Rosmalen.

Meer informatie

Het belang van een
aangename akoestiek

U kiest voor aangenaam en luxe wonen. Om dat te realiseren is een akoestisch ontwerper inschakelen voor uw villa onmisbaar. Onze onzichtbare systemen voorkomen galm en echo. Dat creëert rust, wat belangrijk is voor een optimaal thuisgevoel. Deze website maakt duidelijk wat het belang van aangename akoestiek is en wat die voor uw woning kan betekenen. Een uitgekiend akoestisch ontwerp zorgt voor een aangename akoestiek. Elk gesprek is verstaanbaar, u geniet optimaal van muziek. Een aangenaam akoestisch klimaat geeft rust en is een vereiste om van uw woning te kunnen genieten. Beluister hieronder het verschil van akoestiek.

Beluister het verschil van akoestiek
Akoestisch plafond betonlook - akoestiek