Een perfecte woning kan niet
zonder perfecte akoestiek
Skip links

Akoestisch advies in ons akoestisch kenniscentrum

Vrijblijvend akoestisch advies

Elke ruimte kent haar eigen akoestische vraagstukken, dus niet elke oplossing is overal toepasbaar. Het vraagt om precisiewerk. En daar houden wij van. Akoestisch advies en akoestische oplossingen realiseren die het beste passen bij de ruimte met andere woorden Pennings Akoestisch Ontweper puzzelt graag.

Het puzzelen mondt uit in een akoestisch advies in het advies vindt u een indicatie van de nagalmtijd en een voorstel voor het reduceren van de nagalmtijd. Elke ruimte wordt bijvoorbeeld voorzien van een naadloos akoestisch plafond. Pennings Akoestisch Afbouwen biedt u indien gewenst een offerte op maat en de mogelijkheid tot realisatie. Samenwerken en kwaliteit staat daarbij hoog in ons vaandel. Daarom staan wij tijdens het hele proces side by side met onze opdrachtgever.

Wij zijn toonaangevend expert en bedenken wij voor iedere situatie een passende oplossing, dit wordt vertaald naar een uniek akoestisch advies.

Klik hier voor een voorbeeld akoestisch advies

Akoestisch kenniscentrum met tijdloze oplossingen

Het naadloos akoestisch bouwlab is een merkonafhankelijk akoestisch kenniscentrum in Rosmalen. Hier presenteren wij voor architecten, opdrachtgevers en andere partijen een overzicht van vrijwel alle naadloze akoestische plafonds en plafondsystemen die er op dit moment op de markt zijn.

De akoestische plafondsystemen zijn elk gemonteerd in een afzonderlijke, maar gelijkwaardige ruimtes. Hierdoor zijn ze objectief met elkaar te vergelijken in kwaliteit, absorptievermogen, afwerking en montageconstructie. Het lab heeft diverse testruimtes, waar de bezoeker de verschillen tussen de diverse naadloze akoestische oplossingen zelf kan ervaren. Dit maakt het voor architecten en opdrachtgevers makkelijker om tot een goede keuze te komen die aansluit bij de wensen. Ook over andere akoestische oplossingen kunnen we u onafhankelijk en vrijblijvend adviseren.

“Het beleven van akoestiek is essentieel voor het maken van een onderbouwde keuze om wel of geen akoestiek toe te passen.”

 

Waarom moet u voor een akoestisch advies van Pennings Akoestisch Ontwerper kiezen?

  • Altijd objectief advies.
  • Een akoestisch ontwerp met bijbehorend akoestische berekeningen.
  • De mogelijkheid om akoestiek te ervaren
  • Experts op het gebied van naadloze akoestiek.
  • Eindeloze mogelijkheden in akoestische oplossingen.
  • Wij bieden u de mogelijkheid voor de volledige installatie van A tot Z.
Neem contact met ons op

Het belang van een
aangename akoestiek

U kiest voor aangenaam en luxe wonen. Om dat te realiseren is een akoestisch ontwerper inschakelen voor uw villa onmisbaar. Onze onzichtbare systemen voorkomen galm en echo. Dat creëert rust, wat belangrijk is voor een optimaal thuisgevoel. Deze website maakt duidelijk wat het belang van aangename akoestiek is en wat die voor uw woning kan betekenen. Een uitgekiend akoestisch ontwerp zorgt voor een aangename akoestiek. Elk gesprek is verstaanbaar, u geniet optimaal van muziek. Een aangenaam akoestisch klimaat geeft rust en is een vereiste om van uw woning te kunnen genieten. Beluister hieronder het verschil van akoestiek.

Beluister het verschil van akoestiek
Akoestisch plafond betonlook - akoestiek