Een perfecte woning kan niet
zonder perfecte akoestiek
Skip links

De ruimteakoestiek is allesbepalend voor een aangenaam thuisgevoel

Een woning zonder galm en echo bereik je met akoestiek in huis

Wilt u wonen in een huis met een slechte akoestiek? Waar galm en echo zorgen voor een onrustige omgeving en met een frustrerende spraakverstaanbaarheid? Dit kan voorkomen worden als je op tijd (in het voortraject of in de ontwerpfase) onderzoek doet naar de mogelijkheden zijn voor de akoestiek in huis.

Een akoestisch ontwerp maakt duidelijk wat het belang is van een aangename akoestiek in huis. Er wordt gekeken naar het gebruik van de ruimte, het volume en de materiaal keuze. Als dit allemaal in kaart gebracht is kunnen we een indicatie van de nagalmtijd berekenen en een voorstel doen voor een absorberend materiaal wat er voor zorgt dat de akoestiek in huis als prettig wordt ervaren. Dat creëert rust, wat belangrijk is voor een optimaal thuisgevoel.

Een aangenaam akoestisch klimaat geeft rust en is een vereiste om van de akoestiek in huis te kunnen genieten. Het doel van onze akoestische ontwerpen is met name gericht op het bewust maken van mogelijke akoestische problemen en eventuele oplossingen. Het is belangrijk dat u een stem krijgt en een onderbouwde keuze kunt maken om wel of geen ruimteakoestiek toe te passen.

Akoestiek Verbeteren, hoe?

Vrijblijvend akoestisch advies voor een optimale akoestiek in huis

Laat je vandaag nog adviseren en voorkom dat je achteraf met problemen zit.

  • Akoestisch advies op maat.
  • Alle expertise in eigen huis. 
  • Wij hebben mogelijkheid om de volledige installatie van A tot Z te verzorgen.
  • Al 25 jaar specialist in het akoestisch landschap.
Neem contact met ons op

Bezoek het akoestisch kenniscentrum en ervaar de mogelijkheden van akoestiek

Het akoestisch kenniscentrum in Rosmalen biedt u de mogelijkheid om samen met uw opdrachtgever in afzonderlijke ruimtes vrijwel alle naadloze akoestische oplossingen die op de markt zijn te ervaren. Het beleven van akoestiek is essentieel voor het maken van een onderbouwde keuze om wel of geen akoestiek toe te passen.

Laat u merkonafhankelijk adviseren op het gebied van akoestiek.

Beluister het verschil van akoestiek
Akoestisch Kenniscentrum Rosmalen - Naadloos Akoestisch bouwlab - akoestiek ervaren