Een perfecte woning kan niet
zonder perfecte akoestiek
Skip links

Let op de akoestiek in woning bepaald het thuisgevoel

Akoestiek in woning? Laat je op tijd adviseren

Akoestiek bepaald het thuisgevoel, U kiest voor een woning waarbij een aangenaam gevoel centraal staat. Om dat te realiseren is een akoestisch ontwerp voor uw woning onmisbaar. Een akoestisch ontwerp geeft inzichten in de noodzaak van akoestiek en helpt in het voortraject met een onderbouwde keuze om wel of geen akoestiek toe te passen.

Met de moderne stijl van tegenwoordig (bijna niks in de woning) en harde materialen (beton, veel glas, pvc vloer) heb je alle ingrediënten om een klankkast te creëren. Niemand wil in een woning wonen met een slechte akoestiek. Niemand wil dat galm en echo voor een onrustige omgeving zorgen met een frustrerende spraakverstaanbaarheid. Onze onzichtbare systemen voorkomen galm en echo. Dat creëert rust, wat belangrijk is voor een optimaal thuisgevoel.

U zult het al merken bij een bezoek aan ons akoestisch kenniscentrum, maar ook tijdens alle andere contactmomenten die wij met u hebben leggen wij het ingewikkelde proces van een naadloos akoestisch plafond laagdrempelig uit. Wij overspoelen u niet met technische details waardoor u door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Kom akoestiek ervaren

Akoestisch Ontwerper

Waarom moet u voor Pennings Akoestisch Ontwerper kiezen?

  • Altijd objectief akoestisch advies. 
  • Wij hebben alle expertise in eigen huis. 
  • Wij kunnen ook de volledige installatie van A tot Z verzorgen.
  • Pennings Akoestisch Ontwerper is specialist in het akoestisch plafond.
Neem contact met ons op

Wij maken akoestiek eenvoudig

U zult het al merken bij een bezoek aan ons akoestisch kenniscentrum, maar ook tijdens alle andere contactmomenten die wij met u hebben leggen wij het ingewikkelde proces van een naadloos akoestisch plafond laagdrempelig uit. Wij overspoelen u niet met technische details waardoor u door de bomen het bos niet meer kunt zien. Bij een auto hebt u veelal ook niet de behoefte om in detail te weten hoe die in elkaar is gezet. U heeft slechts één eis: de auto dient te voldoen aan uw wensen.

Beluister het verschil van akoestiek